Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Felnőtt szereplők

2012.07.20

 Tsunade
Tsunade az első Hokage unokája,aki később az 5. Hokage lesz. Kabalája egy nyaklánc,amit az öccsének adott,majd a szerelmének. Miután mind ketten meghaltak Tsunade szenvedélyjátékossá vált. Naruto változtatta meg,ezért Tsunade végül Narutonak adta a nyakláncot, ami össze törik amikor Naruto Pein ellen harcol.

 Orochimaru
Ő az egyik legendás Sannin. 'Halhatatlan', szóval nem sokan tudják, hogy őt is meg lehet ölni. Tsunade és Jiraya csapat társa volt, amikor még Konohában volt ninja. Elhatározta, hogy a lehető legtöbb ninjutsut elsajátítja. Azonban ez nem sikerült. Mikor legyengült,Sasuke megölte.

 Iruka
Iruka mint tudjuk Naruto tanára volt az Akadémián. Naruto sokat köszönhet neki. Ő mondja el Narutonak, hogy ő és a Nyolc farkú Jinchuriki. Sajnos a Shippuudenben nem nagyon jelen meg.

 Kabuto
Kabuto Orochimau szolgája. Magában feltámassza Orochimarut, és 'újra éleszt' pár Akatsuki tagot is. Gógyító ninja. Kis korában Orochimaru magához vette, és saját fiaként nevelte.

 Hatake Kakashi
Kakashi a 7-es csapa vezetője. Ő is rendelkezik Sharingan szemmel mint az Uchiha klán, ám neki csak a jobb szeme Sharingan. A Másoló Ninjának nevezik, mert a sharingannal előre látja az ellenfele lépéseit és gyorsan le is másolja azt. Szeret olvasni, konkrétabban csak Jiraya-sensei könyveit, emiatt sokszor késik.

 Maito Gai
Gai jól használja a taijutsu, akárcsak tanítványa, Lee. Gai mindig kitartó, ezt tanítja csapatának is. Mindig is le akarja győzni Kakashit. 

 Yuuhi Kurenai
A 8-as csapat vezetője. Csapata igen jó keresőérzékkel rendelkezik. Hinata a Byakugannal, Kiba és Akamaru a szaglásával, hallásával, Shino pedig a bogaraival tud tájékozódni. Kurenai genjutsut használ a harcok során. A shippuudenben Asumától kisbabát vár. 

 Sarutobi Asuma
Asuma is az egyik csapat vezetője, vagyis, így ismerhettük meg, övé a 10-es csapat, aminek tagja Ino, Shikamaru és Chouji is. Edzések után elszokta őket vinni 'ebédelni'. Sokat dohányzik. Ő és Shikamaru egy japán játékot játszanak sokszor, a shiogit. Asuma szerint, ha Konoha ninjái shiogi bábúk lennének, Shikamaru egy lovas lenne. Szél elemű, apja a 3. Hokage. A shippuudenben meg fog halni, Hidan végez vele. 

 Jiraya
A legendás senninek egyike, a 3. Hokage tanítványa. Minato (Yondaime) is egyike a tanítványainek. Mint utóbb kiderült, tanította Yahikot, Nagatot és Konant is. Narutot is tanítja 3 évig, ő tanítja meg Narutonak a Rasengant is többek között. Naruto Ero-senninnek (ami, perzverz remetét jelent) vagy Hegyikéjencnek hívja. Meg tudja idézni a békákat, amit Narutonak is megtanít. Egykori csapattársai Tsunade és Orochimaru. 

 Yamato (Tenzo)
Tenzo ANBU tag, egykor Kakashi ANBU csapatában volt, ám Kakashi lemondott az ANBU címéről. A Yamato álnevet egy küldetésre kapta a 7-es csapattal, mikor Kakashi a sharingan miatt 1 hétig kórházban volt. Utána sokszor benne lesz még a sorozatban. Többek között részese lesz Naruto edzésének folyamán is, valamint több küldetésen is, mikor Kakashi épp nem 'ár' rá. Yamato vissza tudja folytani a rókadémon leplét is. 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 56970
Hónap: 511
Nap: 14