Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Akatsuki

Az Akatsuki egy gonosz ninjákból álló bűnszervezet, akik a Naruto főhőseinek legfőbb ellenfeleik. Az Akatsuki célja, vezetőjük Pein egyszerű megfogalmazásában a világuralom, melyet a farkas démonok befogása útján kíván elérni. A csapat tagjai olyan ninják, akik elhagyták a falujukat és immár S-rangú bűnözőknek, a Naruto világában legerősebb és legkeresettebb ninjáink számítanak. A bűnszervezet mindenkori tíz tagja két fős sejtekben működnek. Egyenruhájuk egy hosszú, magas gallérú sötét kabát, melyet vörös felhők díszítenek. 

 

 Pein (Nagato)
Nagato, másnéven Pein volt az Akatsuki elismert vezetője. Mint később kiderül, Pein végig eggyüttmőködött az Akatsuki valaó vezérével, és alapítójával, Tobival. Nagato kiskorában a szeme láttára ölte meg a szüleit két konohai ninja tévedésből. Utána árva lett, majd éhezett. Konan talált rá kimerülve, és elvitte Yahikohoz. Akárcsak Nagato, Konan és Yahiko is háborús árvák voltak. Hogy életben tudjanak maradni, loptak a falusiaktól ételt. Jiraya volt egykor a sensejük. Nagato rendelkezik a Rinnegan erejével. Pein egyben 6 (+ a 7. Nagato) személy volt. Hallottakat "támasztott" fel, így fogta irányítása alá a Peineket. A fő Pein igazi teste Yahikoé, aki meghalt barátaiért.

 Konan
Konan A Harmadik Nagy Shinjobi Háború idején árva lett, Yahikohoz,és Nagatohoz hasonlóan. Jiraya tanított neki(k) ninjutsukat. Ő az egyetlen női akatsuki tag. Nagato partnere. Papír technikákat használ.

 Tobi
Tobi egy kétbalkezes tag. Nem mutatja magát túl erősnek, pedig Uchiha Madarának vallja magát. Sasori halála után 'lépett be' az Akatsukiba. Persze, mint kiderül, ő az igazi vezér, tehát a kétbalkezes Tobi csak egy színjáték. Deidara csoport társa lett. Minato állítása szerint Madar volt, aki 16 évvel a történet kezdete előtt felébresztette a Kilencfarkút. Tobi mindent elmondott Itachi életéről Sasukenak, és Narutoéknak. Van egy terve, a Holdszem terv, amivel a célja, hogy egyesíti a rókadémonokat, amivel felébreszti a 10 farkút, akinek ő maga lesz a Jinchuurikije. Azért válna ez hasznára, mert így uralni tudná az egész világot a hold, és a 10 farkú segítségével.

 Kakuzu
Kakuzu Hidan társa. Öt szíve van, mind az öt erős ninjáktól, és mind más elemet irányít. Így halhatatlan, és hogy ténylegesen meghaljon természetesen mind az 5 szivétt le kell győzni. Úgy is mondhatjuk, hogy 5x kell megölni. Az ő feladata a pénzgyűjtés. Kakuzu pénzmániás volt. Narutoék végeztek vele.

 Hidan
Hidan Jashin vallást vall, ami a rombolást és gyilkolást követel. Vallásának köszönhetően halhatatlan, de ezért fel kell áldoznia magát, ami hosszú ideig tart. Ez Kakuzut zavarni szokta. A két farkú bijuut ő és Kakuzu fogták el. Hidan ölte meg a 10-es csapat mesterét, Sarutobi Asumát. Shikamaru ezért bosszút állt, és végzett Hidannal.

 Orochimaru
Volt tag, Itachi miatt ment el, és egyben Itachi csapat társa is volt. Konohai ninja. Egyike a legendás Sanninoknak. Csapattársai régebben Tsunade és Jiraya volt. Mesterik a harmadik Hokage. Orochimaru végzett később Hiruzennel, egykori mesterével. Sokat kisérletezett. Miután megölték a szüleit a tiltott technikák megszállotja lett. Talán azért, hogy újra láthassa szüleit. Sasuke lett a tanítványa, de mint kiderült, csak azért tanította hogy ő legyen az új gazdateste. Ez a terve kudarcba fulladt, Sasuke olyan erős lett, hogy egymaga öle meg. 

 Kisame
Hoshigaki Kisame egy úgynevezett farok nélküli démon. Partnere Itachi volt. A víz foldjén nevelkedett. Kinézete hasonlít egy cápához, ezért is hívják cápadémonnak. Kardja Samehada, egy olyan fegyver, ami a chakrából táplálkozik. Ám ez a kard, később Kisame bánatára önállóan gondolkodott és otthagyta fegyvermesterét. 

 Itachi
Itachi is az Uchiha klán tagja. Konoha vénjei kérésére ölte meg a klánját, de ezt öccse előtt mindvégig titokban tartotta. Sasuke úgyhitte, Itachi maga határozta el, hogy végez az egész klánjával. Öccse ezt megbosszúlta rajta, ő végzett báttyával, Itachi halála előtt, az utolsó találkozásakor Narutoval, Narutonak adta fél erejét, hogyha szüksége lesz rá, használja Sasuke ellen. Erejének másik felét Sasukénak adta halála pillanatában.

 Deidara
Dei mondhatni elég fiatalon került az Akatsukihoz. Miután Orochimaru elhagyta a szervezetet, az Akatsuki felfigyelt Deidarára. Itachi, Kisame és Sasori mentek el érte személyesen. Deidara meg szerette volna mutatni "művészi" képességeit azAkatsuki előtt. Harcba szállt Itachival, amit végül elvesztett. Belépése után Sasori lett a csapattársa. Sasori halála után Tobival került egy csapatba. Az idióta Tobi sokszor az idegeire ment Deidarának, aki semmit sem sejtett a maszkos tag valódi énjéről. Deidara egy Sasuke elleni harc során felrobbantotta magát, mert úgyhitte így végezhet Sasukéval. 

 Sasori
Másnéven Vöröshomok Rejteki Sasori. Nagymamájától Chiyotól tanulta a báb technikákat. Mikor még kicsi volt, szülei egy csatában meghaltak, így utána Chiyo nevelte őt. Később beállt az Akatsukiba. Senki sem ismerte igazi alakját, egyik bábjában rejtőzött. Sakura és Chiyo elleni harcban halt meg. Deidara volt a csapattársa.

 Zetsu
Félig növény, félig ember. Tobi leghűségesebb beosztottja. Az Akatsukiban kémként dolgozik. 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 56835
Hónap: 528
Nap: 15